donderdag 28 juni 2012

Nail art strand

Hallo, het is vandaag natuurlijk heerlijk strand weer dus heb ik voor jullie een strand nail art gemaakt! Misschien kennen jullie hem al wel? Hij staat bijna op elke site wel als voorbeeld maar bijna niemand maakt hem ooit. Maar ik dacht laat ik het eens proberen. Ik heb er geen uitleg bij maar wel verschillende foto's en mijn menig!






30 day challenge

Hallo, op heel veel nail art blogs vindt je wel deze 30 day challenge. En ik denk.. dat ik me er ook aan ga houden! Leuk voor in de vakantie en elke dag wat anders.


woensdag 27 juni 2012

Essence 39 LIME UP!

Hallo, ik heb vandaag weer eens een nieuwe nagellak gekocht! Een groen gele nagellak van Essence. Zoals ik jullie al vaker heb verteld, ik vind Essence echt een top merk! Voor 1,29 heb je al een nagellak! Van gewoon goede kwaliteit.


Nail art Londen

Hallo, ik ga jullie laten zien hoe je heel makkelijk deze leuke nail art kan maken! Deze nail art kan namelijk altijd. In de winter is hij leuk, maar ook voor in de zomer.













Nail art frankenstein

Hallo, vandaag ga ik jullie laten zien hoe je deze super simpele nail art kan maken! Leuk voor halloween maar ook gewoon om zomaar te dragen. Het ziet er namelijk heel leuk uit. En een heel groot pluspunt: het kost echt maar heel weinig tijd!













zondag 24 juni 2012

Essence 34 WALK OF FAME


Hallo, dit is al een oudere nagellak maar ik vind het een mooie grijze kleur dus ik wil hem graag aan jullie laten zien. Ben jij beniewd wat ik van deze nagellak vind? Kijk dan snel verder!







Essence 61 Fame fatal

Hallo, ik ga jullie deze rode nagellak van Essence laten zien. Ik vind het een hele mooie kleur namelijk, hij is heel mooi helder.
Ben jij benieuwd? Kijk dan snel verder!














Bee nail art

Hallo, ik ga jullie laten zien hoe je deze bee nail art maakt. Ik heb hem heel snel gemaakt dus hij is niet heel netjes maar hij is erg makkelijk te maken.









Essence 51 MELLOW YELLOW

Hallo, vandaag wil ik jullie laten zien wat ik van deze Essence nagellak vind. Ik vind Essence zelf echt een topmerk maar dat is natuurlijk niet elke nagellak van ze (wel bijna).









Zomerse nail art: regenboog

 Hallo, vandaag wil ik jullie deze regenboog nail art laten zien. Hij is heel makkelijk te maken en ook op verschillende manieren. Je kan zelf natuurlijk ook kiezen om iets op de regenboog te maken. Ik heb gekozen voor een zelf gemaakt panterprintje. Maar je kan ook leuk iets maken met een konad plaatje.

Nail art marine

Hallo, vandaag wil ik jullie laten zien hoe je deze marine nail art maakt. Omdat ik het nogal gehaast heb gedaan ben ik vergeten stappen foto's te maken. Maar gelukkig heb ik die op internet gevonden en ik zal het zo goed mogelijk proberen uit te leggen!


woensdag 20 juni 2012

Essence 46 WAKE UP!

Hallo, het is een beetje laat voor oranje nagellak. Maar dit is gewoon zo'n leuke zomerkleur! Daarom wil ik jullie vandaag laten zien wat ik van deze nagellak vind. Alleen heb ik wel slecht nieuws. Er ging iets mis met mijn computer en nu zijn mijn review foto's weg! Dus gebruik ik foto's van internet. Het is wel allemaal mijn mening. 

dinsdag 19 juni 2012

Kleurrijke nail art

Hallo, vandaag ga ik jullie laten zien hoe je deze leuke kleurrijke nail art kan maken! Ik dacht, het weer zit nog niet mee, maar toch is het bijna zomer. Dus ga ik los met lekkere felle zomerse kleuren! Deze nail art is ook heel erg leuk met pastelkleuren. Maar ik heb nu gekozen voor felle kleuren.

dinsdag 12 juni 2012

DIY dotting tool

Hallo, vandaag ga ik jullie laten zien hoe je zelf een dotting tool kan maken. Ze zijn bijna alleen via internet verkrijgbaar. Ikzelf heb ze een keer gevonden in een boekenwinkeltje. En daar heb ik ze meegenomen. Maar je kan ze ook heel gemakkelijk zelf maken met spullen die je thuis hebt liggen!

Mijn eerste echte nail art

Hallo, vandaag ga ik jullie mijn aller eerste 'echte' nail art laten zien. Ik heb natuurlijk hiervoor al wel dingen gedaan als de nederlandse vlag en streepjes op mijn nagels maar dit was de eerste nail art waar ik echt wat moeite voor moest doen. Aangezien ik toen nog niet wist dat ik een blog zou gaan maken heb ik geen how-to foto's. Dus zal ik alles uitleggen in woorden.

zondag 10 juni 2012

EK nail art stippen

Hallo, en alweer een EK nail art. Het houd maar niet op! Ik had deze vrijdag al gemaakt maar ik had hem nog niet online gezet! Dus dat ga ik nu even doen. 

EK nailart voetbal


Hallo, het EK is natuurlijk in volle gang bezig dus heb ik weer een nieuwe EK nail art voor jullie. We zijn natuurlijk begonnen met de rood wit blauwe losse glitters. Maar nu maken we een voetbal! Het is samen natuurlijk ook leuk te combineren. Omdat de rood-wit-blauwe nailart niet heel moeilijk te maken is kan je deze bijvoorbeeld op je 'verkeerde hand' doen. En de voetbal is lastiger dus die kan je dan op je 'goede hand' doen.

Losse glitter nailart

Hallo, vandaag ga ik jullie een nailart laten zien met (alweer) losse glitters, maar nu ook met matte topcoat.

Essence magnetic nail art

Ik zag pas geleden dat ze bij Essence magnetic nagellak hadden, dus ik heb het gelijk meegenomen en geprobeerd. Jammer genoeg ben ik vergeten foto's te maken van de stappen maar het is niet moeilijk te begrijpen. Kijk dus snel verder!

vrijdag 8 juni 2012

donderdag 7 juni 2012

Nail art roosjes



Het is nu zo goed als zomer, dus hierbij hoort ook een zomerse nail art! Daarom heb ik gekozen voor roosjes. Hier ga ik jullie laten zien hoe je dat moet doen.

Indiaanse nail art


Hallo, ik dacht ik ga eens een keer een andere nail art maken die je niet zovaak ziet. En toen kwam ik uit op deze een beetje indiaans achtige nail art. Ik vond hem gelijk helemaal leuk maar hij leek me wel heel moeilijk. Ik ga jullie laten zien hoe ik hem heb gemaakt.